Skip to content

GEZELLIG WINKELEN

Hier is plaats.
Hier is ruimte.
Hier is ambiance.

Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter Delhaize Heultje. Dag na dag staan ze klaar om jou als klant de beste winkelervaring te geven.

WAARIN WE UITBLINKEN

Elke afdeling is een feest

Eigen bereidingen

Geen tijd of zin om zelf te koken? Geen paniek, want bij Delhaize Heultje ben je zeker. Kies uit onze zelfbereide slaatjes, soepen en maaltijden. Lekker en gezond!

De geur van vers brood

Onze bakkerij bakt zelf het brood af. Dat ruik je niet alleen. Je proeft het ook. Kraakvers brood, onweerstaanbare gebakjes en weelderige taarten: hier moet je zijn.

Slagerij

Een vers stukje vlees kopen doe je in onze slagerij. Hier is er nog een echte beenhouwer die nauwkeurig fijne sneetjes snijdt. O, wat zal het vlees lekker smaken als het straks op je bord ligt.

Charcuterie

Varkensgebraad, Ardense vleesham, kipkap, crèmepaté, lunchworst en alles wat een vleesliefhebber lust? Je vindt het in onze charcuterietoog. Vers gesneden en vlot verpakt!

Zuiveltoog

Kaas in alle vormen, kleuren, groottes en smaken? Spoed je naar onze zuiveltoog, waar je ook gelukkig wordt van het aanbod melkproducten, trendy yoghurtjes en verse scharreleitjes.

Diepgevroren

Doe je inkopen voor een hele week? Passeer dan zeker bij onze afdeling diepgevroren producten. Kroketten, groenten, fishsticks, ijsjes … we hebben ze in voorraad.

Kreeftenbak

Wil je voor een feestelijke maaltijd kreeft op tafel brengen? Je hoeft niet naar zee te rijden, want bij Delhaize Heultje staat een heuse kreeftenbak. Onze medewerkers helpen je graag. Smakelijk!

Wijn en bier

Van Hoegaarden tot Bordeaux, van Chimay tot Champagne, van Duvel tot Chianti … we hebben de fijnste wijntjes en biertjes op stock. Laat je bijstaan door onze wijn- en bierkenner. Op je gezondheid!

ONZE KLANTEN

Wat zeggen onze klanten?

Een uitgebreid assortiment, veel en vooral lekkere huisgemaakte producten en het personeel is erg vriendelijk.
Ron
Een mooie winkel met ruime parking en behulpzaam personeel.
Bob
Vriendelijk personeel dat meteen bereid is om te helpen. Het is gezellig winkelen. Een echte aanrader!
Vera
Zeer vriendelijke bedienden. De bediening is super, de mensen zijn hulpvaardig en begripvol. Ik was iets vergeten af te halen en werd er spontaan aan herinnerd om mijn bestelling af te halen. Prachtige service. Bedankt! Een grote pluim voor de mensen die daar werken.
Marcel
Vriendelijk. Correct. Groot aanbod. De beste supermarkt in omstreken.
Marco
Ruime keuze in glutenvrije producten maar ook in andere speciale voeding (lactosevrij, suikervrij ...). Ideaal winkelen wanneer je verschillende zaken niet kan of mag eten. Het vlees is puur en heeft weinig toegevoegde ingrediënten.
Joli
Zeer vriendelijk personeel goede bediening. Uitstekende vleesafdeling en verstoog. Super kwaliteit!
Linda